inthecornerr

Handmade de la pasiune la un business

Posted on: 7 mai 2014

Dacă nu îţi place să fii sub conducerea unui şef, să ai responsabilităţii, să te trezeşti la program, să lucrezi  sub presiunea timpului şi într+un mediu stresant atunci  de ce să nu îţi porneşti propria afaceri, să fi propriul şef să îţi transformi pasiunea într-un buisness.

Afacerile cu accesorii handmade îşi dovedesc succesul în mare parte datorită noilor tendinţe către produsele handmade, către obiecte unicat, confecţionate manual. În acelaşi timp, ele se dovedesc a fi profitabile şi datorită faptului că activitatea profesională este una mai simplă şi care poate fi condusă de la domiciliul personal cu success fără a fi necesare chieltuieli suplimentare.

Handmade poate fi denumit ca fiind  o artă ce îmbină talentele unei persoane în crearea unui produs unic, frumos şi plin de personalitate, lucrat manual. În ultimii ani, tendinţele sunt îndreptate către diferenţiere, unicitate, personalizare, oamenii  îşi doresc, fie că este vorba de bijuterii, vestimenaţie, mobilier, fotografi , mobilă, ceva personalizat ceva care le poate oferi siguranţa că este numai a lor,  într-o lume în care unicitatea nu mai este apreciată mai există oamenii care îşi doresc să fie înconjuraţi de frumuseţe.

Afacerile handmade sunt  accesibile din punct de vedere a investiţiei, care este minimă: ai nevoie doar de materia primă, în funcţie de ce anume îţi doreşti să creezi şi multă imaginaţie.

Multe dintre afacerile cu produse handmade au fost începute deoarece o cunoştinţă sau un membru al familiei a admirat acest tip de produse şi au spus de ce să nu faci şi banii din asta.
Piaţa este una relativ nouă în România şi a înregistrat un real succes, de ce să nu îţi transformi şi tu pasinea într-o afacere ce te poate întreţine, încercă testează mai întăi produsele pe cunoştinţe iar dacă le place cu siguranţa te vor recomanda mai departe către cercul lor de prieteni.

Lasă un comentariu